FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za petak, 29. travnja

Autor: sdju
ZAGREB, 29. travnja 2011. (Hina) - SKV-Najava-Audio

SVIJET:

-------

VATIKAN - Tisuće vjernika iz cijele Hrvatske doputovalo je u Vatikan gdje će u nedjelju nazočiti beatifikaciji Ivana Pavla II. U Vatikanu se već nalazi i kardinal Josip Bozanić, te niz istaknutih hrvatskih crkvenih dostojanstvenika koji će 1. svibnja na Trgu svetog Petra biti sudionici velikog događaja beatifikacije poljskog Pape (prilog do 15 sati).

HRVATSKA:

----------

ZAGREB - Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU) danas slavi 150. obljetnicu utemeljenja - na svečanoj sjednici, koja je počela u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, tim se povodom okupio veliki broj istaknutih osoba iz hrvatskog političkog, kulturnog, znanstvenog, gospodarskog i javnog života (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Vlada će izmijeniti dio prijedloga zakona o zabrani neregistrirane djelatnosti koji je u javnosti izazvao kontroverze, pa i podsmješljive komentare, te izbaciti odredbe koje su, primjerice, zabranjivale susjedsku pomoć ako su susjedi udaljeni više od 500 metara, doznaje se danas iz Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva (prilog do 16 sati).

(Hina) xsdju/xjjur yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙