FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lažna dojava o bombi u Palači pravde

Autor: amat
ZAGREB, 13. svibnja 2011. (Hina) - Zagrebačka Palača pravde, sjedište Općinskog građanskog suda, jutros je ispražnjena i pretražena zbog lažne dojave o bombi, doznaje se u policiji.

Anonimna dojava da je u zgradu zagrebačkog Općinskog kaznenog suda postavljena bomba primljena je telefonom oko 9,20 sati. No, protueksplozijskim pregledom koji je okončan iza 13 sati, utvrđeno je da je dojava lažna, kažu u policiji.

Dojave o postavljenoj bombi u Palači pravde postali su sve učestalije, a iako su se uvijek pokazale lažnima protueksplozijski policijski odjel mora isprazniti cijelu zgradu u Vukovarskoj ulici i detaljno je pretražiti.

Kako je za ulaz u sudsku zgradu neophodno proći vrlo detaljan sigurnosni pregled u policiji sumnjaju da lažne dojave telefonski upućuju osobe koje na taj način žele izbjeći pojavljivanje na sudu ili odgoditi rješavanje svog slučaja.

Nedavno je uz Općinski građanski sud u Vukovarskoj u isto vrijeme, također zbog lažne dojave, ispražnjena i zgrada zagrebačkog Općinskog kaznenog suda u Ilici, podsjećaju u zagrebačkoj policiji.

(Hina) xam yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙