FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za ponedjeljak, 9. svibnja

Autor: sdju
ZAGREB, 9. svibnja 2011. (Hina) - SKV-Najava-Audio

SVIJET:

--------

SALZBURG/FIRENZA - Zemaljski sud u Salzburgu u ponedjeljak je odobrio izručenje bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera Hrvatskoj, javili su austrijski elektronički mediji. "Svi u Hrvatskoj mogu imati pravedno suđenje pa tako i bivši premijer Ivo Sanader", rekao je u ponedjeljak u Firenzi hrvatski predsjednik Ivo Josipović (prilog do 15,30 sati).

SARAJEVO - Stanje u Bosni i Hercegovini iznimno je zabrinjavajuće, no ohrabrujuće je to što je međunarodna zajednica pripravna odgovoriti na takvu situaciju, izjavio je visoki predstavnik za BiH Valentin Inzko uoči podnošenja redovitog izvješća o stanju u BiH pred Vijećem sigurnosti Ujedinjenih naroda (prilog oko 16 sati).

HRVATSKA:

----------

ZAGREB - Šef Delegacije Europske unije u Hrvatskoj Paul Vandoren ponovio je u ponedjeljak, upitan je li točno da će Hrvatska pregovore s Europskom unijom završiti 23. lipnja, kako to ovisi o tome hoće li hrvatska vlada do tada ispuniti preostala mjerila za pristupanje Uniji (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - U evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) bilo je krajem travnja registrirano 308.869 osoba, što je za 21.261 osobu ili 6,4 posto manje u odnosu na ožujak, a za 194 osobe odnosno 0,1 posto više u odnosu na travanj 2010. godine, izvijestio je danas HZZ (prilog do 16,30).

(Hina) xjjur/xsdju yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙