FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaplijenjene manje količine droge "na ulici"

Autor: vhor
KARLOVAC, 7. svibnja 2011. (Hina) - Policija je jučer u Karlovcu u dva automobila zaplijenila manje količine droga, a primjeri su to kontinuiranog rada na suzbijanju zloporaba droga takozvanom "uličnom redukcijom", ističu danas u policiji.

U 17,50 sati u automobilu čakovečkih registracijskih oznaka kod 27-godišnjakinje iz Zagreba pronađeno je 2,5 grama opojne droge cannabis marihuana, a potom u 19,35 sati u automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka kod dvojice 42-godišnjih Zagrepčana 1,5 gram opojne droge kokain i 4,1 gram marihuane. Protiv sve tri osobe slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, piše u priopćenju.

Andreja Lenard, glasnogovornica karlovačke Policijske uprave kaže da policijski službenici koji su specijalizirani za kriminalitet droga tzv. uličnom redukcijom učestalo smanjuju dostupnost opojnih droga, kao i broj novih ovisnika o drogama, što je razlog da se kontinuirano pojavljuju na frekventnim mjestima na kojima se okupljaju i sastaju preprodavači, potrošači i mogući budući potrošači opojnih droga.

Takvim su radom prikupljani podaci o dostupnosti pojedinih opojnih droga, njenoj čistoći, načinu i mjestima distribucije, te cijeni na ilegalnom narko tržištu, kazala je Lenard.

(Hina) xvhor yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙