FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Teška krađa u kninskom pogonu Hrvatske elektroprivrede

Autor: macu
ŠIBENIK, 5. svibnja 2011. (Hina) - Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 21-godišnjak iz Srinjina ukrao bakrene namotaje i električne naprave u vrijednosti od 200.000 kuna u kninskom pogonu Hrvatske elektroprivrede, izvijestila je jutros šibensko-kninska Policijska uprava (PU).

Splitski policijski službenici zaustavili su jučer osumnjičenika u teretnom vozilu "man" splitskih registracijskih oznaka u kojemu je prevozio transfomatorske bakrene namotaje, ukupne težine od oko 3000 kilograma i dio metalnog kućišta.

Splitska i kninska policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je osumnjičenik 2. svibnja u Kosovu, mjestu u biskupijskoj općini, iz ograđena prostora oštećene tvrtke ukrao dva transformatora koji nisu bili u uporabi. Transformatore je odvezao u Srinjine, rastavio i izvadio bakrene namotaje u nakani da ih proda kao sekundarnu sirovinu. Kod osumnjičenika su pronađena i transfomatorska metalna kućišta koje je odložio u blizini svoje obiteljske kuće. Osumnjičenik je kazneno prijavljen i jutros priveden istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙