FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog jakog vjetra Sveti Rok-Maslenica samo osobna vozila

Autor: ista
ZAGREB, 5. svibnja 2011. (Hina) - Zbog jakog vjetra autocestom A1, Sveti Rok-Maslenica, te dionicom Jadranske magistrale, od Novog Vinodolskog do Senja, smiju prometovati samo osobna vozila, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK)

Od Bakra do Novog Vinodolskog i od Senja do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za prvu skupinu vozila - za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Zbog radova između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, na autocesti Zagreb-Goričan, u smjeru Varaždina, vozi se jednim kolnikom uz ograničenje brzine od 80 kilometara.

Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko, promet teče jednim kolnikom uz ograničenje brzine 40 kilometara. Na autocesti A1 zbog redovitog održavanja tunela Mala Kapela promet teče dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Brza cesta Solin-Klis bit će zatvorena za promet danas, od 12 do 12.30 i od 22 do 22.30 sati. Obilazno će se voziti starom kliškom cestom.

Zbog razminiranja do 18 sati zatvorena je državna cesta od nadvožnjaka Nemetin do Klise. Vozila će se propuštati po 15 minuta, svakog punog sata.

Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙