FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: između čvorova Sveti Rok i Maslenica uz ograničenje brzine

Autor: ista
ZAGREB, 4. svibnja 2011. (Hina) - Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je za sve skupine vozila, ali se vozi uz ograničenje od 60 kilometara, javio je Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar otežava promet i na autocesti Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić. Na Krčkom mostu i na Jadranskoj magistrali, od Senja do Karlobaga, zabrana je za prvu skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je i za drugu skupinu vozila - dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim kolnicima. Zastoji su mogući na dionicama na kojima su radovi u tijeku.

Na autocesti Zagreb-Goričan, između čvorova Kraljevečki Novaki i Popovec, u smjeru Varaždina, vozi se pretjecajnim trakom uz ograničenje brzine od 80 kilometara.

Zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko, promet teče dvosmjerno sjevernim kolnikom uz ograničenje brzine od 40 kilometara. Na autocesti A1, zbog redovitog održavanja tunela Mala Kapela promet teče dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Zbog radova za sav promet bit će zatvorena brza cesta Solin-Klis, od 12 do 12.30 sati. Obilazak u vrijeme radova bit će starom kliškom cestom.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙