FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U petak prosvjed "Stari i mladi zajedno" na Trgu bana Jelačića

Autor: tkol
ZAGREB, 27. travnja 2011. (Hina) - Blok umirovljenici zajedno, Sindikat hrvatskih seljaka i koordinatori tzv. facebook prosvjeda najavili su danas veliki prosvjed pod nazivom "Stari i mladi zajedno", kojeg organiziraju u petak, 29. travnja u podne na Trgu bana Jelačića.

Prosvjed bi, prema očekivanjima organizatora, trebao okupiti pedesetak tisuća nezadovoljnih građana iz cijele Hrvatske.

"Pripremamo dosad najveći hrvatski ustanak građana", poručio je sa konferencije za novinare koordinator Bloka umirovljenici zajedno Zlatko Klarić rekavši kako očekuje da će se prosvjedu odazvati sve interesne skupine - od seljaka i ribara do mladih i umirovljenika.

Klarić je također pozvao i Maticu umirovljenika te sindikate i umirovljeničke udruge da se priključe.

"U Hrvatskoj ne postoji oporba, svi oni se u Saboru prodaju za svoje osobne interese", ocijenio je dodavši kako želi da na vlast dođu oni koji će umirovljenicima omogućiti dostojanstven život, mladima perspektivu, nezaposlenima posao, a seljacima i ribarima život od svoga rada.

Političari u vlasti i oporbi sustavno nas varaju i pljačkaju, ocijenio je predstavnik organizatora tzv. facebook prosvjeda Dean Golubić dodavši kako "prava snaga leži u malim ljudima".

Svi naši političari i iz vlasti i iz opozicije moraju otići jer su 20 godina upropaštavali Hrvatsku i doveli nas do ruba egzistencije, poručio je Golubić pozvavši građane da im se u petak priključe na središnjem zagrebačkom gradskom trgu.

(Hina) xkt ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙