FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar - Njemačka donirala Hvidri kombi

Autor: barn
ZADAR, 14. travnja 2011. (Hina) - Njemačko veleposlanstvo doniralo je zadarskoj Hvidri kombi vrijedan 20.000 eura, čiju su donaciju omogućili SR Njemačka, tvrtka "Cassidian" i njemački okrug Hof, a danas joj je predan u nazočnosti članova njemačkoga veleposlanstva i zadarskoga župana Stipe Zrilića.

Predsjednik zadarske Hvidre Ivica Arbanas tom je prigodom rekao da je ta udruga duže bez vozila koje joj je potrebno, posebice za prijevoz njezinih sportaša na natjecanja, te su zahvalni donatorima na pomoći.

"Doznali smo da Hvidra Zadar ima probleme u prijevozu svojih članova. Također smo doznali da je nekoliko članova sudjelovalo na prošlim Paraolimpijskim igrama u Šangaju i zato nam se nije bilo teško odlučiti za tu donaciju", istaknuo je vojni izaslanik u njemačkome veleposlanstvu pukovnik Ralf Mayer.

Među onima koji su pomogli u nabavi vozila je i bračni par Marion i Manfred Nuernberger, koji već godinama organizira mnoge donacije za Zadarsku županiju.

Manfred Nuernberger pozvao je tom prigodom na zajedničku obnovu zapuštenoga groblja na Bokanjcu, gdje su, među ostalima, pokopana i 132 njemačka vojnika iz Drugoga svjetskog rata.

(Hina) xbarn yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙