FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sjednica Gradskog vijeća bez oporbe HDZ-HSS

Autor: hspa
DUBROVNIK, 7. travnja 2011. (Hina) - Sjednica dubrovačkoga Gradskog vijeća večeras je održana bez oporbenih vijećnika iz HDZ-a i HSS-a.

Prije početka sjednice Klub vijećnika HDZ-HSS održao je konferenciju za novinare na kojoj je rečeno kako na sjednici neće sudjelovati budući da je sazvana na "nezakonit način".

U ime Kluba vijećnika HDZ-HSS vijećnik Antun Kisić rekao je kako će nakon večerašnje sjednice pokrenuti postupak kojim će se poništiti odluke koje se na njoj donesu.

Također je rekao kako je predsjednica Gradskog vijeća Olga Murati (SDP) sjednicu sazvala "arogantno i s potpunim neuvažavanjem oporbe" budući da njihovi vijećnici nisu pravodobno dobili materijale.

Vladajuća koalicija prihvatila je na sjednici urbanistički plan uređenja područja Radeljević - Libertas koje obuhvaća tri hektara, to jest područje Tvornice ulja "Radeljević" i područje sadašnjega javnog poduzeća "Libertas", a prihvatila je i odluku o izradi izmjena i dopuna Prostornog plana i Generalnog urbanističkog plana grada Dubrovnika.

(Hina) xddub ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙