FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kazalište "Trešnja" na gostovanju u Beogradu

Autor: agrb
ZAGREB, 4. travnja 2011. (Hina) - U okviru gostovanja Beogradu zagrebačko Gradsko kazalište Trešnja predstavit će između 5. i 8. travnja svoje dvije hit predstave "VIS Životinje" i "Tijelo", izvijestilo je danas kazalište "Trešnja.

Uzajamna gostovanja dvaju kazališta dio su projekta Gradskog kazališta Trešnja kojim ono surađuje s nekonvencionalnim i hrabrim umjetnicima dječjih kazališta iz zemlje i regije, ističe se u priopćenju. Cilj nam je upisati se u mrežu kulturnih metropola prikazivanjem vlastitih umjetničkih ostvarenja te dovođenjem vrhunskih kazališnih djela zagrebačkoj publici, dodaje se.

Predstava "VIS Životinje" autorski je projekt Ksenije Zec i Saše Božića, uzbudljivo putovanje koje govori o nizu običnih i neobičnih zgoda iz života adolescenata i životinja.

Predstava "Tijelo", u režiji Ksenije Zec i Saše Božića, polazi od ideje da najmlađa djeca ne posjeduju jasnu ideju o vlastitoj tjelesnosti, percepciji i mogućnostima te se stvara prostor za kreativno istraživanje tijela kao objekta i prostora imaginacije.

(Hina) pp/xagrb yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙