FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pankretić i Barišić potpisali ugovor o popravku cesta

Autor: mbur
ZAGREB, 1. travnja 2011. (Hina) - Potpredsjednik vlade i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Božidar Pankretić potpisao je danas s gradonačelnikom Velike Gorice Draženom Barišićem ugovor o sufinanciranju popravka nerazvrstanih cesta koje su oštećene u poplavi u rujnu prošle godine, vrijedan 300.000 kuna.

Ministar Pankretić i zagrebački župan Stjepan Kožić posjetili su Osnovnu školu Šćitarjevo za čiju dvoranu još treba uporabna dozvola. Uređenje škole i dvorane potpuno je sa 16,9 milijuna kuna financiralo Ministarstvo regionalnog razvoja, priopćeno je danas iz ureda zagrebačkog župana.

Obilazak velikogoričkog područja završio je posjetom radnoj zoni Rakitovcu, gdje će se uskoro otvoriti distributivni centar za voće i povrće.

"Radna zona prostire se na 115.000 kvadrata i ponosni smo na prvi investicijski objekt koji će se u njoj izgraditi", rekao je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić.

Župan Kožić rekao je da bi prva faza izgradnje distributivnog centra trebala biti gotova početkom listopada ove godine, a obuhvaćat će hladnjaču, sortirnicu, pakirnicu i skladišni prostor za naše proizvođače voća i povrća.

Zagrebačka županija je u suradnji s Velikom Goricom i Poljoprivrednom zadrugom Zagrebački voćnjaci suosnivač, ali i većinski vlasnik Distributivnog centra za voće i povrće d.o.o., tvrtke koja je osnovana u studenome 2008. radi izgradnje toga suvremenog logističko-distributivnog centra.

(Hina) pp/xmb yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙