FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podnesen istražni zahtjev za ubojstvo u Golincima

Autor: ivuc
OSIJEK, 29. ožujka 2011.(Hina) - Osječko Županijsko državno odvjetništvo podnijelo je istražnom sucu osječkog Županijskog suda istražni zahtjev protiv 48-godišnjakinje zbog osnovane sumnje da je ubila 36-godišnjeg muškarca, te protiv 57-godišnjaka zbog osnovane sumnje da joj je pomogao nakon što je počinila ubojstvo, izvijestilo je državno odvjetništvo na svojim internetskim stranicama.

Protiv prvoosumnjičene predloženo je određivanje pritvora zbog opasnosti od ometanja istrage i posebno teških okolnosti pod kojima je kazneno djelo počinjeno.

Osnovano se sumnja da je 48-godišnjakinja 25. ožujka u Golincima oko 18,30 sati, nakon kraće prepirke, 36-godišnjaka srušila na pod i u namjeri da ga usmrti, snažnim mu udarcima po glavi i tijelu nanijela višestruke po život opasne ozljede glave i unutarnjih organa, od kojih je ubrzo preminuo.

Drugoosumnjičenog se tereti da je neposredno nakon ubojstva pomogao prvoosumnjičenoj na njen zahtjev, iako je bio svjestan okolnosti stradavanja 36-godišnjaka. U namjeri da prikrije pravi uzrok smrti ubijenog, preobukao ga je iz krvave u čistu odjeću, a zatim ga prenio iz hodnika u sobu, gdje ga je položio na krevet kako bi izgledalo da je umro na spavanju.

(Hina) xivuc yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙