FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Noći biologije otvorena vrata laboratorija

Autor: mbur
ZAGREB, 23. ožujka 2011. (Hina) - Kako bi se popularizirala znanost u javnosti te među učenicima i budućim studentima, Biološki odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira u petak, 25. ožujka, od 16 do 23 sata "Noć biologije".

Biološki odsjek PMF-a organizira treći puta tu manifestaciju koja je u prethodne dvije godine zabilježila velik interes kod građana svih dobnih skupina.

Organizatori će tako u petak otvoriti vrata svojih laboratorija u kasne popodnevne, odnosno, noćne sate te kroz jednostavne i zanimljive pokuse, kratke prezentacije i radionice posjetiteljima približiti biologiju - znanost o životu.

Program sadrži više od 50 radionica i predavanja, kao i obilazak botaničkog vrta, herbara, zbirke beskralježnjaka i kralježnjaka na fakultetu, razne igre, kvizove i još mnoge znanstvene i zabavne sadržaje.

Studenti, asistenti i profesori Biološkog odsjeka PMF- u Zagrebu ističu kako će sa posjetiteljima pokušati podijeliti ljepote i tajne biologije te poručuju da proučavanje života nikada ne prestaje biti zanimljivo.

Program se održava na Rooseveltovu trgu 6, Horvatovcu 102a te u Botaničkom vrtu.

(Hina) xmb yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙