FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sućut kardinala Bozanića nadbiskupu Ikenagi

Autor: ista
ZAGREB, 14. ožujka 2011. (Hina) - U povodu razornog potresa i tsunamija u Japanu, zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je danas brzojav sućuti predsjedniku Japanske biskupske konferencije mons. Leu Junu Ikenagi, nadbiskupu Osake, priopćeno je iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.

"Preuzvišeni gospodine, u povodu teške tragedije koja je ovih dana pogodila sjeveroistok Japana, potresena duha izražavam svoju sućut i kršćansku blizinu.

Crkva zagrebačka okupljena je u molitvi za žrtve tog dramatičnog događaja kao i za članove njihovih obitelji i prijatelje, koji su u žalovanju primorani suočiti se s teškim životnim uvjetima i strahovati pred novom nepogodom. Zazivamo Gospodina da zaštiti drage nam žitelje Japana u njihovoj teškoj kušnji te da im udijeli snagu, hrabrost i utjehu. Jamčeći zajedničku molitvu u Kristu, našoj nadi, izražavam Vam osjećaje iskrenog štovanja", stoji u brzojavu sućuti kardinala Bozanića predsjedniku Japanske biskupske konferencije mons. Leu Junu Ikenagi.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙