FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Suvenir: Vrećica za povraćanje s fotkom Williama i Kate

Autor: mhaj
LONDON , 1. ožujka 2011. (Hina/AFP) - U Velikoj Britaniji u prodaju je nedavno pušten još jedan od mnogoborojnih suvenira koji su već preplavili dućane u Velikoj Britaniji - vrećice za povraćanje nalik onima što se dijele u zrakoplovima i u brodovima s fotografijom princa Willliama i njegove buduće supruge Kate Middleton.

Vrećice su u simboličnim bojama - crvenoj, poput poznatih britanskih poštanskih sandučića i u plavoj - kraljevskoj boji. Ispod fotografije budućeg para piše "Throne up" - igra riječi nastala od engleske riječi 'throne' (prijestolje) i 'throw' (povratiti). Na samome dnu vrećice autorica ovog suvenira, 24-godišnja Lydia Leith iz Newcastlea dodala je "vrećica za povraćanje, držati u ruci 29. travnja 2011.", dakle, na dan Williamova i Kateina vjenčanja.

Potražnja za vrećicama već je iznimno velika, pa Lydiji u njihovoj proizvodnji moraju pomoći i njezini roditelji. Jedna vrećica stoji 4,90 funta ili 3,50 eura. "Većina ljudi shvaća šalu, iako je neki smatraju neumjesnom", rekla je Lydia dodavši kako ne zna što o svemu misli kraljevska obitelj.

(Hina) xmh ysd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙