FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kreatorica Kate Middleton zapažena na Fashion Weeku

Autor: ztre
LONDON, 20. veljače 2011. (Hina/AFP) - Jedna od omiljenih modnih kreatorica Kate Middleton, buduće supruge princa Williama, doživjela je velik uspjeh na ovotjednom Fashion Weeku u Londonu na kojem je predstavila novu kolekciju očaravajućih boja i vrtoglavih dekoltea.

Brazilska kreatorica Daniella Helayel predstavila je kolekciju jesen-zima 2011., strukirane haljine toplih boja, bez ukrasa ili sa životinjskim uzorcima.

Pokazala je i ženstvene tunike smjelih dekoltea te haljinice s velikim ovratnicima uz što su modeli nosili kožne rukavice, marame ili golem nakit.

U jednom intervjuu za France presse nedavno je objasnila da želi da njezine kreacije budu multifunkcionalne. "Može ih se nositi od jutra do večeri, u uredu kao i na večeri, jednostavno ih se prilagodi accessorieom", kazala je. "To je glamur bez muke, na plaži, na sastanku ili navečer."

Pozornost javnosti Helayel je privukla zahvaljujući Kate Middleton, koja je za objavu svojih zaruka s princom Williamom u studenome odjenula njezinu modru haljinu, koja je odmah rasprodana.

Govorilo se da bi možda mogla kreirati i njezinu vjenčanicu, no britanski tisak trenutačno nagađa više o britanskom kreatoru.

Kate Middleton i princ William vjenčat će se 29. travnja u Londonu.

(Hina) xzt ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙