FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skupština: HDZ i HSS osudili Bandićevo ponašanje

Autor: tdel
ZAGREB, 22. veljače 2011. (Hina) - Klub zastupnika HDZ-a i HSS-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini na današnjoj konferenciji za novinare osudio je povlačenje svih točaka kojima je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić bio predlagatelj.

Predsjednica Kluba Margareta Mađerić (HDZ) rekla je kako je to još jedan dokaz postojanja dubokog sukoba između SDP-a i gradonačelnika Bandića, a što onemogućuje normalno funkcioniranje Grada Zagreba. "Time se samo dokazuje opravdanost zahtjeva HDZ-a i HSS-a za prijevremenim izborima za zagrebačku Gradsku skupštinu i zagrebačkog gradonačelnika, jer izbori samo za jedno tijelo (Skupštinu ili gradonačelnika) ne bi ništa promijenili", kazala je.

Ocjenivši da su tako Zagrepčani postali taoci i kolateralne žrtve politike SDP-ove politike, jer ona dovodi do nefunkcioniranja Grada. "Ovakva farsa, sukobi i način vođenja bili bi i kada bi SDP eventualno imao priliku voditi državu", rekla je Mađerić.

Mađerić je negativno odgovorila na novinarski upit štiti li vlada zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, kako je rekao predsjednik Kluba SDP-a u zagrebačkoj Skupštini Davor Bernardić . "Vlada ne štiti gradonačelnika Bandića", kazala je dodavši da Bernardić "živi u virtualnom, a ne stvarnom svijetu".

(Hina) xtdel/xbdj yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙