FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bebić od utorka u službenom posjetu Njemačkoj

Autor: nkot
ZAGREB, 21. veljače 2011. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić s izaslanstvom Sabora, putuje u utorak u višednevni službeni posjet Saveznoj Republici Njemačkoj, tijekom kojeg su planirani brojni susreti s državnim i pokrajinskim dužnosnicima u Berlinu, Duesseldorfu i Wiesbadenu, priopćeno je u ponedjeljak iz Ureda predsjednika Sabora.

Program službenog posjeta Berlinu, Duesseldorfu i Wiesbadenu, tijekom kojeg će se razgovarati o bilateralnim političkim i gospodarskim odnosima, pristupnim pregovorima Republike Hrvatske s Europskom unijom i procesu usklađivanja zakonodavstva s pravnom stečevinom Europske unije te regionalnoj suradnji u Jugoistočnoj Europi, obuhvaća brojne susrete s visokim njemačkim dužnosnicima.

Predsjednik Sabora u utorak će u Berlinu razgovarati s predsjednikom Bundestaga Norbertom Lammertom, a u srijedu će nakon niza sastanaka biti nazočan i plenarnoj sjednici Bundestaga.

Bebić i izaslanstvo Sabora u četvrtak će boraviti u Duesseldorfu a boravak u Njemačkoj završit će u petak posjetom Wiesbadenu i pokrajinskom parlamentu Hessena.

(Hina) xpp/xnab ynabb

An unhandled error has occurred. Reload 🗙