FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaplijenjena oprema i pribor za uzgoj marihuane

Autor: dsil
RIJEKA,18. veljače 2011.(Hina) - U prodavaonici u središtu Rijeke policija je pronašla i oduzela biljne tvari za koje se sumnja da sadržavaju drogu i opremu za uzgoj indijske konoplje.

Tako su pronađene lampe, prigušnici, testeri, transformatori, ventilatori, šatori za laboratorijski uzgoj, filtri, epruvete, mreže, savitljive cijevi, preparati za rast biljaka i druga oprema za koju je policija procijenila da je namijenjena uzgoju marihuane, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Pronađene su i digitalne vage, lule, drobilice, cigaretni papirići, kutijice te posteri, časopisi i kape na kojima je otisnut logotip marihuane i hašiša.

Nastavlja se kriminalistička istraga zbog sumnje da su počinjena kažnjiva djela zloporabe opojnih droga, poput neovlaštene proizvodnje droge, prerade i prodaje, posjedovanja i davanja na uporabu opreme i materijala namijenjenih proizvodnji droge.

Sumnja se i da je počinjeno više prekršaja po Zakonu o suzbijanju zloporabe opojnih droga.

Upravno-inspekcijskim nadzorom utvrđeno je više prekršaja iz nadležnosti poreznih, inspekcijskih i carinskih službi, kaže se u priopćenju.

(Hina) xdsil yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙