FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Berlusconijeva Ruby udaje se za tri tjedna

Autor: vrad
RIM, 2. veljače 2011. (Hina/AFP) - Mlada marokanska plesačica Karima El Mahrug, odnosno "Ruby" iz istrage o talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju zbog navodnog spolnog odnosa s malodobnicom, najavila je u srijedu da se udaje za tri tjedna.

Ruby će se udati za zaručnika Lucu Rizza, 41-godišnjeg voditelja diskoteke u Genovi.

U razgovoru objavljenom u izdanju dnevnika La Repubblica koje izlazi u Genovi, Ruby kaže da bi nakon udaje htjela nastaviti "školovanje, završiti srednju školu i ostati živjeti u Genovi".

Djevojka koja je u studenome navršila 18 godina, ističe da "uopće" nije zabrinuta zbog istrage koja se vodi protiv Berlusconija, jer je, kako kaže, samo "svjedokinja" - i zakon ju smatra žrtvom - te dodaje: "jedva čekam da suđenje počne".

Po istrazi, Ruby je, uz druge djevojke, sudjelovala na razuzdanim zabavama koje je "Il Cavaliere" organizirao u svojoj rezidenciji.

Ruby i Berlusconi niječu da su imali spolne odnose i tvrde da su te zabave zapravo bile obične večere, a ne orgije kako bi se to dalo zaključiti iz transkripta telefonskih razgovora koje su objavili mediji.

(Hina) xvrad ydj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙