FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kombi za prijevoz vukovarskih športaša

Autor: zdra
VUKOVAR, 1. veljače 2011.(Hina) - Predsjednik Saveza športskih udruga grada Vukovara Ivan Polhert primio je danas pred Športskom dvoranom "Dražena Petrovića" ključeve kombija za prijevoz vukovarskih športaša koje su mu uručili predsjednica Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara Ljiljana Blažević i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Josip Čop.

Preko programa "Aktivne zajednice" HOO je sudjelovao u kupnji kombija sa 65.000, a Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara s oko 90.000 kuna. Primopredaji je nazočio i izvršni predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

U izjavi novinarima Mateša je kazao da će HOO i dalje pomagati vukovarskim športašima i športskim ekipama, posebice Ženskom odbojkaškom klubu "Vukovar". Dodao je kako će HOO naći način da vukovarskim odbojkašicama, koje su prošle godine osvojile Kup Hrvatske, a trenutačno su u vrhu Prve ženske odbojkaške lige, pomogne da zadrže vrhunske rezultate.

Svečanosti je nazočio i vukovarski gradonačelnik Željko Sabo koji je Zlatku Mateši i HOO zahvalio na pomoći u razvoju športa u gradu Vukovaru.

Sudionici svečanosti potom su obišli prostor buduće kuglane i teretane koji se uređuju u sklopu Športske dvorane "Dražena Petrovića".

(Hina) xzdra ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙