FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Letica i Horvat najbolji sportaši Bjelovara

Autor: rsal
ZAGREB, 26. siječnja 2011. (Hina) - Diana Letica i Ivan Horvat izabrani su za najbolje sportaše Bjelovara u 2010.godini, a taekwondistica Letica i rukometaš Horvat prvi su juniori koji su ponijeli taj naslov.

Letica je članica bjelovarskoga Taekwondo kluba Omega koja je na Prvenstvu Hrvatske osvojila prvo mjesto, a kao članica hrvatske juniorske taekwondo reprezentacije je na Svjetskim kvalifikacijama za Olimpijske igre i na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Meksiku postigla je plasman od 5. do 8. mjesta.

Najbolji bjelovarski sportaš u 2010. je Ivan Horvat, član Rukometnoga kluba Bjelovar koji je kao član juinorske reprezentacije Hrvatske na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori osvojio mjesto, dok je na Mediteranskim igrama kao član juniorske reprezentacije Hrvatske osvojio srebrno odličje.

Za najbolju žensku ekipu u prošloj godini izabrana je ekipa seniorki Stolnoteniskoga kluba Bjelovar, koje su u I. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi osvojile 2. mjesto i tim rezultatom se plasirale na natjecanje u Europskom kupu. Seniori Rukometnoga kluba Bjelovar, koji su u Premijer ligi osvojili 10. mjesto, a u jesenskom dijelu 2010. godine bili šesti, najbolja su muška ekipa.

Dodijeljena je i Zlatna plaketa Sportske zajednice Grada Bjelovara i to Atletskom klubu Bjelovar koji obilježava 30. godinu uspješnog rada i postojanja. Trofej Sportske zajednice za sportska dostignuća i dugogodišnji rad u sportu dobili su Moto-klub Bjelovar, te Milenko Mijakić, bivši rukometaš i nekadašnji član prve generacije ORK Partizana.

(Hina) xpp yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙