FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 20. siječnja

Autor: uand
ZAGREB, 20. siječnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 20. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama:

BERLIN - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović, koji boravi u službenom posjetu Njemačkoj, sastat će se s njemačkim predsjednikom Christianom Wulffom, berlinskim gradonačelnikom Klausom Wowereitom te s kancelarkom Angelom Merkel. Navečer će održati predavanje u organizaciji Zaklade Robert Bosch i DGAP (Njemačko društvo za vanjsku politiku) o temi "Politika pomirbe i hrvatski pristup EU: Dvije strane medalje" i sastati se s predstavnicima hrvatskih udruga.

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (14 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Javna rasprava o nacrtu Strategije nacionalne sigurnosti Republike Hrvatske koju su organizirali Centar za mirovne studije i Zaklada Heinrich Boel Stiftung. Strategija je ključni strateški dokument koji će dati smjernice za razvoj sigurnosne politike RH u sljedećem periodu (13 sati, Kuća ljudskih prava). U javnoj raspravi će, uz ostale, sudjelovati državni tajnik u MORH-u Pjer Šimunović, Dragan Zelić (GONG), Rada Borić (Ženski studiji), Igor Tabak (neovisni vojni analitičar).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen projekt "fashion.hr industrija". Cilj projekta je oživljavanje hrvatske tekstilne industrije i povezivanje s domaćim modnim dizajnerima (11 sati, Zagrebački velesajam, paviljon 5).

ZAGREB - Svečana dodjela Nagrade galerije Forum za 2010. godinu. Nagrada se dodjeljuje uglednom kiparu Kuzmi Kovačiću za njegovu samostalnu izložbu u Galeriji umjetnina u Splitu u veljači 2010. (20 sati, galerija Forum).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙