FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 25. siječnja

Autor: dsta
ZAGREB, 25. siječnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 25. siječnja:

ZAGREB - Na konstituirajućoj sjednici Skupštine Hrvatske obrtničke komore (HOK) bit će imenovana tijela HOK-a za sljedeće četverogodišnje razdoblje (predsjednik, potpredsjednici, Upravni i Nadzorni odbor). Za predsjednika HOK-a u novom mandatnom razdoblju od 2011. do 2015. do sada su objavljene dvije kandidature - sadašnjeg predsjednika HOK-a Mate Topića i predsjednika Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Dragutina Ranogajca (12,00 sati, HOK, Ilica 49/I).

SPLIT - Predstavnici Ministarstva turizma potpisat će ugovore iz Akcijskog plana hrvatskog turizma za 2011. koji se odnose na program "Krila Hrvatske", a kojima se omogućava povećanje broja letova zračnih prijevoznika u domaće zračne luke u ovoj godini (13,30 sati, Zračna luka Split, Cesta dr. Franje Tuđmana 96).

ZAGREB - Svečanost predstavljanja twinning projekta "Zdravlje i zaštita na radu" koji financira Europska unija u okviru Programa IPA 2007 za Hrvatsku. Projekt će trajati 18 mjeseci, a vrijedan je 1,2 milijuna eura. Cilj projekta je povećati učinkovitost sustava zaštite zdravlja i sigurnosti na radu u Hrvatskoj kako bi bio u skladu sa standardima EU (10,00 sati, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Čelnici Saveza udruga malih trgovaca Hrvatske na konferenciji za novinare izvijestit će o odnosu i postupcima Tvornice duhana Rovinj (TDR) prema malim trgovcima te pokretanju odgovarajućeg postupka protiv TDR-a pred Agencijom za zaštitu tržišnog natjecanja. Savez udruga malih trgovaca Hrvatske okuplja više od 1.500 trgovaca i trgovačkih obrta u kojima je zaposleno više od 4.500 radnika (12,00 sati, Hotel Antunović, Ljubljanska avenija 100a).

dežurne urednice:

prijepodne: Nevenka Brčić

poslijepodne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙