FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 19. siječnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 19. siječnja 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 19. siječnja.

ZAGREB - Hrvatska turistička zajednica (HTZ) potpisat će prve ovogodišnje ugovore za udružene tržišne aktivnosti u promotivnim kampanjama s organizatorima putovanja koji imaju cjelogodišnje programe za Hrvatsku. Potpisivanju će nazočiti ministar turizma i predsjednik HTZ-a Damir Bajs (11,00 sati, HTZ, Iblerov trg 10/IV).

ZAGREB - "Problemi i perspektive mirovinskog sustava" naziv je okruglog stola kojeg, u sklopu projekta Analiza mirovinskog sustava, organiziraju mjesečnik Banka i Institut za javne financije. Na okruglom stolu o prvom mirovinskom stupu razgovarat će se o pitanjima kao što su održivost mirovinskog sustava, buduće mirovine - socijalna pomoć ili adekvatan dohodak u starosti, o izmjenama u mirovinskom sustavu, vezi između uplaćenog doprinosa i mirovina, itd. (10,00 sati, Radnički dom, Trg kralja Petra Krešimira IV).

ZAGREB - Tvrtka Deloitte i poslovni tjednik Lider na konferenciji za novinare predstavit će Deloittovo globalno istraživanje o ključnim trendovima u telekomunikacijskom sektoru u 2011. godini. U sklopu konferencije održat će se i okrugli stol o budućem razvoju telekomunikacijskog sektora u Hrvatskoj i regiji (9,30 sati, hotel The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

dežurni urednici:

prijepodne: Davorka Stanešić

poslijepodne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙