FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla smanjuje vidljivost

Autor: nkot
ZAGREB, 18. siječnja 2011. (Hina) - U većem dijelu unutrašnjosti vidljivost je smanjena zbog magle, posebice u unutrašnjosti Istre, na širem riječkom području, na Krčkom mostu i u Dalmaciji, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

HAK upozorava na dodatni oprez na autocestama: na A 1 između Zagreba i vijadukta Drežnik, od tunela Mala Kapela do Otočca i između čvorova Maslenica i Skradin te cijelom dužinom autoceste A 2 Zagreb-Macelj, A 3 Bregana-Lipovac i A 4 Zagreb-Goričan.

U krajevima s maglom kolnici su vlažni i skliski.

Zbog oštećenja na kolniku u tunelu Vršek, na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, u smjeru Zagreba zatvoren je vozni trak, a promet teče usporeno po pretjecajnoj traci.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na Jadranskoj magistrali (D 8), zbog oštećena kolnika na mostu Bistrina, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, vozila se propuštaju naizmjence.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙