FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prisegnulo 800 policajaca

Autor: mbur
ZAGREB, 13. siječnja 2011. (Hina) - Pripadnici 7. naraštaja polaznika Programa obrazovanja odraslih za zanimanje policajac, njih 800, svečano je prisegnulo danas na Policijskoj akademiji.

Mladim policajkama i policajcima na iznimnom postignuću čestitao je glavni ravnatelj policije Oliver Grbić istaknuvši kako ta zajednica očekuje svježinu, polet i energičnost koju donose polaznici.

Napomenuo je da građani od njih puno očekuju te da njihov uspjeh ovisi o zadovoljstvu građana i percepciji u javnosti. Očuvanje povjerenja građana od krucijalne je važnosti, kazao je ravnatelj policije.

"Svako skretanje s puta narušava ugled i sve dobro tada pada u drugi plan", upozorio je Grbić istaknuvši kao prioritete u njihov poslu dosljednu primjenu zakona i poštivanje ljudskih prava. Govoreći o izazovima koji će uskoro stajati pred mladim policajkama i policajcima, Grbić je izdvojio borbu protiv kriminala, pomoć građanima, ispunjavanje zahtijeva EU i dr.

U izjavi nakon prisege Grbić je napomenuo da će uskoro 350 policajaca biti raspoređeno u 20 policijskih uprava u Hrvatskoj te je najavio do veljače novi zakon o policiji.

(Hina) xmb ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙