FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren natječaj za 20. Dane hrvatskog filma

Autor: agrb
ZAGREB, 13. siječnja 2011. (Hina) - Otvoren je natječaj za sudjelovanje na 20. Danima hrvatskoga filma koji će se održati od 4. do 10. travnja u Zagrebu, izvijestio je Studentski centar, u kojemu se festival tradicionalno održava.

Prijave se podnose do 11. veljače, a mogu ih podnijeti producenti ili autori u kategorijama igranih filmova (kratkometražni, srednjemetražni i dugometražni koji nemaju kopiju na 35 mm vrpci ili HD formatu), dokumentarnih, animiranih, eksperimentalnih i namjenskih filmova te glazbenih spotova.

Filmovi moraju biti proizvedeni nakon siječnja prošle godine i snimljeni u profesionalnim filmskim, elektronskim ili digitalnim formatima. Prijaviti se mogu i filmovi proizvedeni u inozemstvu, ako su im redatelj ili producent hrvatski državljani.

O uvrštavanju filmova u natjecateljski raspored odlučuju selektori za pojedine kategorije.

Uz prijavnice podnositelji su dužni organizatoru dostaviti dvije DVD kopije filma za potrebe selekcije, te na jednom elektroničkom nosaču ispunjenu prijavnicu i dvije fotografije visoke rezolucije iz filma za potrebe kataloga i press službe.

Prijave se podnose na posebnom obrascu dostupnom na web portalu www.sczg.hr/dhf, e-mailom na adresu programskog koordinatora Davora Šišmanovića (davor.sismanovic@sczg.hr) te osobno u Ured Dana hrvatskoga filma u zagrebačkoj Savskoj cesti 25 ili poštom na tu adresu.

(Hina) xagrb ymc

An unhandled error has occurred. Reload 🗙