FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raspisan natječaj za kazališni festival FAKI

Autor: agrb
ZAGREB, 3. siječnja 2011. (Hina) - Natječaj za četrnaesti Festival alternativnog kazališnog izričaja FAKI, koji će se održati u Zagrebu od 19. do 22. svibnja, otvoren je do 21. ožujka, a na njega se mogu prijaviti svi "kazališni marginalci" koji žele pokazati svoje kazališne predstave, performance, plesne točke, recitacije i ostale oblike dramskog izražavanja, izvijestio je danas organizator festivala, Autonomni kulturni centar "Attack!".

FAKI je neprofitni kazališni festival posvećen subverzivnim kazališnim marginalcima, odnosno kazališnim skupinama i pojedincima koje se ne može svrstati niti u jedan postojeći umjetnički pravac, kazališnu kuću ili pokret.

Sadržajna poveznica sudionika festivala je subverzija koja šokira, upozorava ili komentira dominantnu kulturu. Skupine i pojedinci tijekom festivala razvijaju svoj izričaj nadahnuti jedni drugima, pa je FAKI i mjesto okupljanja radi "osvajanja javnog prostora i njegovog kontaminiranja alternativnim sadržajem", ističe se u obavijesti organizatora.

Zainteresirani za sudjelovanje trebali bi poslati materijale o predstavama na CD-u i DVD-u na adresu AKC "Medika", Pierottijeva 11 u Zagrebu. Festival će izabranima pokriti putne troškove, smještaj, promociju u lokalnim medijima, prostor za izvedbu i tehničku podršku. Prijavnice i detaljne informacije o natječaju nalaze se na www.attack.hr/faki.

(Hina) xagrb ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙