FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: A1 od Sv. Roka do Maslenice otvorena za sav promet

Autor: nkot
ZAGREB, 3. siječnja 2011. (Hina) - Od 10,35 sati dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je za sav promet, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog olujne bure državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorena je samo za osobna vozila.

Na Paškom mostu zabrana je prometa za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama, a na dionici Jadranske magistrale (D 8) od Senja do Svete Marije Magdalene dodatno i za kombi, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Otežano se vozi zbog snijega i poledice u Gorskom kotaru i Lici, dok u Slavoniji i sjeverozapadnoj Hrvatskoj mjestimice ima magle. Smanjena je vidljivost na dionicama autocesta: A 1, Jastrebarsko-Bosiljevo (50-150 m).

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak, te u Gorskom kotaru: D 3 Vrbovsko-Kupjak-Delnice, D 32 Prezid-Delnice, D 42 Stubica-Ogulinski Hreljin, D 203 Brod na Kupi-Delnice, D 305 Parg-Čabar, kao i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Čabra, Delnica i Vrbovskog.

Na graničnim prijelazima Kaštel i Bregana pojačan je izlaz osobnih vozila, a na graničnom prijelazu Macelj pojačan je promet teretenih vozila.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Trajekti plove redovito.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙