FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

O Glavnoj skupštini Sunčanog Hvara

Autor: tper
ZAGREB, 5. siječnja 2011. (Hina) - Glavna skupština dioničara Sunčanog Hvara, koja je održana 3. siječnja, od ukupno deset točaka dnevnog reda prihvatila je osam prema predviđenom kvorumu, navodi se u obavijesti te tvrtke objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

Na skupštini je sudjelovalo sedam dioničara, predstavljajući više od 87 posto ukupnih glasova.

Prihvaćeno je izvješće Uprave za 2009. i ostale standardne odluke koje se tiču odobrenja godišnjih izvješća, dane su razrješnice Upravi i Nadzornom odboru za isto razdoblje, te je prihvaćeno smanjenje nominalne vrijednosti dionice sa 100 na 40 kuna, navodi se u priopćenju.

Dvije točke nisu prihvaćene s obzirom na potreban kvorum od 75 posto prisutnih dioničara, a riječ je o pretvaranju dijela pozajmica dioničara u uloge u društvu i promjeni Statuta društva.

Iz tvrtke podsjećaju da je Uprava prošlog tjedna postigla sporazum sa Sindikatom i Radničkim vijećem oko isplate plaća u zimskim mjesecima.

Radnici su podržali prijedlog Uprave da se od prosinca 2010. do travnja 2011. isplaćuje naknada u visini minimalne plaće, dok će se razlika do pune plaće isplaćivati u tri dijela, u srpnju, kolovozu i rujnu 2011.

(Hina) xpp/xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙