FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 28. prosinca

Autor: uand
ZAGREB, 28. prosinca 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 28. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću bit će predstavljen projekt "Pijanistica Martina Filjak - ambasadorica risa" (12 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241). Naša poznata pijanistica proglašena je 20. prosinca ambasadoricom risa i promotorom aktivnosti vezanih uz zaštitu i očuvanje te rijetke i ugrožene životinje, koja je strogo zaštićena vrsta u Hrvatskoj.

ZAGREB - Predsjednik HNS-a Radimir Čačić na konferenciji za novinare govorit će o strateškim ulaganjima hrvatskih mirovinskih fondova, s posebnim naglaskom na ulaganje u dionice Ine (11 sati, Središnji ured HNS-a, Kneza Mislava 8).

ZAGREB - Svečanost uručenja godišnjih nagrada Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU) za 2010. godinu (12 sati, Stara gradska vijećnica, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5).

ZAGREB - Predstavljanje fondova za gospodarsku suradnju formiranih na inicijativu Vlade. Početkom ove godine Vlada je pokrenula inicijativu pod nazivom Fondovi za gospodarsku suradnju (FGS) kako bi potaknula razvoj kroz investicije. Formirano je pet novih fondova koji su zajedno prikupili više od milijardu kuna, dok će Vlada po modelu "kuna za kunu" osigurati još toliko, a prikupljeni kapital trebao bi pomoći konkurentnim i perspektivnim tvrtkama. Najavljeno je da će na predstavljaju uz predstavnike fondova biti i predstavnici HBOR-a i Vlade (11,00 sati, Novinarski dom, velika dvorana, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Proslava 60 godina postojanja Hrvatskog rukometnog saveza i 80 godina od odigravanja prve rukometne utakmice u Hrvatskoj (17 sati, hotel "Westin).

ZAGREB - Susret 13. kola NLB lige Cibona - Partizan (20.15 sati, KC Dražen Petrović).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina)xua

An unhandled error has occurred. Reload 🗙