FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za srijedu, 15. prosinca

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 15. prosinca 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 15. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Hrvatski sabor će glasovati o dosad raspravljenim točkama na 20. sjednici (11 sati).

ZAGREB - Tiskovna konferencija predsjednika Hrvatskog sabora Luke Bebića u povodu završetka 20. sjednice Hrvatskog sabora (12 sati).

SKOPJE - Hrvatski ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovat će na sastanku Partnerske komisije Američko-jadranske povelje zajedno s ministrima vanjskih poslova Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije te veleposlanikom SAD-a u Makedoniji. Očekuje se i sudjelovanje predstavnika Kosova kao zemlje promatrača. Na sastanku će se razgovarati o budućim pravcima euroatlantskih integracija prostora jugoistočne Europe, kao i o doprinosu zemalja članica sigurnosti i stabilnosti Afganistana. Ministri će također raspraviti i prijedlog Hrvatske o slanju zajedničkih mentorskih timova zemalja članica Povelje u Afganistan.

ZAGREB - Znanstveni skup u povodu 100. obljetnice rođenja povjesničara umjetnosti i kulturnog djelatnika te jednog od utemeljitelja i direktora instituta za povijest umjetnosti Grge

Gamulina. Skup bi trebao osvijetliti različite aspekte Gamulinovog znanstvenog, pedagoškog, kritičarskog, teorijskog, književnog i društvenog rada (9 sati, Matica hrvatska).

ZAGREB - Utakmica 6. kola Europske lige u Zagrebu između nogometaša Dinama i solunskog PAOK-a (19 sati, Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙