FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mediji: uhićene osobe povezane s premlaćivanjem Dušana Miljuša

Autor: mvra
ZAGREB, 22. prosinca 2010. (Hina) - U akciji policije koja je danas sa specijalnim snagama blokirala zagrebačku Knežiju uhićeno je, objavili su večeras hrvatski mediji, nekoliko osoba povezanih s napadima na novinara Jutarnjeg lista Dušana Miljuša i poduzetnika Josipa Galinca iz 2008., no u policiji se, osim izjave da je akcija u tijeku, ni jedan drugi podatak o tom slučaju danas nije mogao dobiti.

"Ne mogu komentirati napise u medijima, policija će se oglasiti kad bude gotovo", rekao je kratko Hini glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec.

Ostalo je tako zasad nepotvrđeno je li policija nakon 2,5 godine riješila slučaj brutalnog premlaćivanja novinara Dušana Miljuša koji je godinama pisao o kriminalu kao i slučaj premlaćivanja Josipa Galinca.

Miljuša su palicama 2. lipnja 2008. ispred njegovog doma premlatila dvojica napadača, a Galinac je pretučen metalnim palicama 17. rujna iste godine.

Mediji navode da je uhićeno više osoba koje se povezuje s premlaćivanjima poznatih osoba i da je među njima Đorđe Vuletić optužen u slučaju zločinačke organizacije i bivši policajac.

(Hina) xmvr yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙