FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jandroković u pismu Droutsasu: napadači na PAOK-ove navijače bit će kažnjeni

Autor: nkot
ZAGREB, 16. prosinca 2010. (Hina) - Ravnatelj uprave za susjedne zemlje i jugoistočnu Europu MVPEI-a Davor Vidiš predao je u četvrtak grčkoj veleposlanici u Hrvatskoj Ourani Arvaniti pismo ministra vanjskih poslova i europskih integracija Gordana Jandrokovića u kojem je osudio jučerašnje nerede u Zagrebu protiv navijača nogometnog kluba PAOK iz Soluna i poručio da će napadači biti kažnjeni, priopćeno je u četvrtak iz MVPEI-a.

U pismu, koje je Jandroković uputio grčkom kolegi Dimitrisu Droutsasu, hrvatski ministar vanjskih poslova izražava žaljenje zbog huliganizma i nasilja, osuđuje ponašanje krivaca za taj događaj te ističe da je riječ o izoliranu slučaju navijačkog ponašanja, stoji u priopćenju.

Ministar Jandroković je u pismu poručio Droutsasu da će sudionici napada na grčke navijače biti dovedeni pred pravosudna tijela i kažnjeni za svoje neodgovorno ponašanje.

Također je izrazio uvjerenje kako taj izgred neće negativno utjecati na inače odlične i prijateljske odnose između dviju zemalja, navodi se u priopćenju MVPEI-a.

Zagrebačka policija uhitila je u srijedu deset navijača Dinama prije, u tijeku i do završetka utakmice između zagrebačkog kluba i grčkog PAOK-a.

Zbog napada u utorak na autobus s VIP gostima PAOK-a policija je uhitila četvoricu zagrebačkih huligana te i dalje traga za ostalim nasilnicima koji su u utorak u Novom Zagrebu kamenovali autobus koji je iz zračne luke prevozio 40-ak VIP gostiju PAOK-a.

(Hina) xpp/xbcav ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙