FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Autrotrolej" prijavio krivotvorenje putnih karata

Autor: dsil
RIJEKA,16. prosinca 2010.(Hina) - Riječka komunalna tvrtka "Autotrolej" koja obavlja gradski i prigradski prijevoz putnika podnijela je Općinskom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu zbog krađe i krivotvorenja putnih karata, a štetu procjenjuje na više od 1,6 milijuna kuna.

Glasnogovornica "Autotroleja" Kristina Danilović-Prijić kazala je da ih je policija početkom listopada obavijestila da su iz tiskare "PAM" u Delnicama, koja za njih tiska putne karte i mjesečne kupone, ukradeni kuponi i karte, nakon čega je "Autotrolej" pojačao kontrole. Pokazalo se da su u optjecaju ukradene karte, a razlike u numeraciji navele su ih na sumnju da je dio karata i kupona krivotvoren.

U Policijskoj upravi Primorsko-goranskoj je potvrđeno da je podnijeta kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja i tvrtke "PAM" zbog krivotvorenja i prijevare a kriminalistička istraga je tek počela.

Osumnjičeni za provalu u delničku tiskaru uhićeni su ovoga tjedna. Riječ je o 18-godišnjaku i 25-godišnjaku iz Rijeke. Utvrđeno je da su ukrali računalni monitor, računalo, veću količinu mjesečnih kupona za pokazne karte te veću količinu autobusnih karata za jednostruko i dvostruko poništenje. Prijavljeni su Općinskom državnom odvjetniku za mladež.

(Hina) xdsil yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙