FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader otišao iz Hrvatske

Autor: sobr
ZAGREB, 9. prosinca 2010. (Hina) - Bivši premijer Ivo Sanader otputovao je prijepodne iz Hrvatske, nakon što je u Hrvatski sabor stigao zahtjev DORH-a za skidanjem njegovog zastupničkog imuniteta, doznaje se od izvora bliskog policiji.

Izvor koji je želio ostati neimenovan Hini je potvrdio da je nezavisni saborski zastupnik i bivši premijer Sanader prijepodne prešao hrvatsko-slovensku granicu na prijelazu Bregana.

Neslužbeno se doznaje da je Sanader oko iza 11 sati slobodno prešao granicu jer policija nije imala nikakav nalog za uhićenje ili njegovo zadržavanje.

U Sabor je jutros stigao zahtjev DORH-a za skidanjem Sanaderova imuniteta. Sadržaj DORH-ova zahtjeva, o kojemu bi Mandatno-imunitetno povjerenstvo moglo raspravljati poslijepodne oko 14,30 sati, još nije poznat jer je riječ o klasificiranom tajnom dokumentu, no mediji javljaju da ga se sumnjiči za zlouporabu položaja i ovlasti u slučaju "Fimi media".

Mediji su ranije objavili da je Sanader jutros oko 10,45 sati izašao iz svoje kuće u Kozarčevoj ulici i sjeo u crnu "opel vectru".

(Hina) xso yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙