FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

J. Bikić: Nemamo informacije da je bilo ozlijeđenih

Autor: mkov
ZAGREB, 7. prosinca 2010. (Hina) - Vatrogasci su sanirali požar, koji je oko 18,12 sati večeras buknuo kod benzinske postaje Zovko u Sesvetama i za sada nemamo informacija da je bilo ozlijeđenih te da se netko nalazio u prostoru gdje je požar izbio, izjavila je glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić.

Požar je buknuo u garažnom prostoru koji koristi benzinska postaja i u tom su trenutku u garaži bile dvije prazne cisterne i autobus, kazala je Bikić na mjestu događaja.

Jedna je cisterna potpuno, a druga djelomično izgorjela.

Uzrok požara za sad ne znamo, a više informacija znat će se nakon očevida, rekla je glasnogovornica PUZ-a.

Odgovarajući na novinarski upit, Bikić je rekla kako za sada nema saznanja je li uzrok požara možda opušak ili eventualno neki radovi u garaži.

Čekamo da započne očevid i nakon njegova završetka ćemo znati nešto više o uzrocima požara, za sada je o tome prerano govoriti, dodala je Bikić.

Iz predostrožnosti su bili evakuirani stanari iz okolnih kuća i hotela koji se nalazi u sklopu benzinske postaje, a zatim su vraćeni kada je utvrđeno da više nema opasnosti za njihove živote. Tijekom intervencije promet Slavonskom avenijom u smjeru zapada bio je zatvoren za promet određeno vrijeme.

(Hina) xmkov/xdm ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙