FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor i Jandroković uputili sućut Izraelu

Autor: kgab
ZAGREB, 3. prosinca 2010. (Hina) - Hrvatska premijerka Jadranka Kosor i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković uputili su u petak poruke sućuti izraelskim kolegama po dužnosti, premijeru Benjaminu Netanyahuu i ministru vanjskih poslova Avigdoru Libermanu, povodom šumskog požara u kojemu je poginula 41 osoba.

"Poštovani predsjedniče Vlade, gospodine Netanyahu, sa zabrinutošću pratimo vijesti o požaru u Vašoj zemlji, koji je dosada nažalost odnio tako veliki broj ljudskih života. Molimo Vas prenesite izraze duboke sućuti i suosjećanja obiteljima poginulih, a želje za što skorijim oporavkom ozlijeđenima, u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno. U ovim teškim trenucima za Vašu zemlju, nadamo se da će naša pomoć pridonijeti olakšanju u borbi s vatrenom stihijom", stoji u poruci premijerke koju prenosi vladin Ured za odnose s javnošću.

Ministar Jandroković uputio je u petak u ime Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija, kao i svoje osobno, pismo sućuti Libermanu u kojemu je izrazio svoju najdublju i iskrenu sućut obiteljima i prijateljima poginulih državljana Izraela koji su izgubili živote u toj tragičnoj nesreći, stoji u priopćenju MVPEI-a.

(Hina) pp/xkga yps

An unhandled error has occurred. Reload 🗙