FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi posao TŽV Gredelja za Kosovske željeznice

Autor: tmis
ZAGREB, 3. prosinca 2010. (Hina) - Tvrtka TŽV Gredelj potpisala je ugovor s Kosovskim željeznicama vrijedan oko 5,3 milijuna kuna o generalnom popravku jedne dizel-električne lokomotive, izvijestili su danas iz Gredelja.

Ugovor je potpisan jučer i njime se definira popravak druge lokomotive za državne Kosovske željeznice, a nakon što je Gredelj nedavno završio projekt modernizacije, rekonstrukcije i remotorizacije prve dizel-električne lokomotive za istog naručitelja.

S obzirom da je TŽV Gredelj poslove na prvoj lokomotivi odradio na najvišoj tehnološkoj razini te potvrdio znanje i sposobnost svojih stručnjaka i konkurentnost u gradnji novih i održavanju postojećih željezničkih kapaciteta na zahtjevnom inozemnom tržištu uspio si je osigurati još jedan veliki projekt za Kosovske željeznice, ističu iz TŽV Gredelja.

Naglašavaju i da će na lokomotivi za koju je potpisan ugovor biti napravljen generalni popravak, čime će se dobiti gotovo nova lokomotiva i tako produljiti njezin rok eksploatacije za još 25 godina.

(Hina) xtam ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙