FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ravnatelj šibenskoga HNK Dragan Zlatović dao ostavku

Autor: jdev
ŠIBENIK, 29. studenog 2010. (Hina) - Ravnatelj šibenskoga HNK Dragan Zlatović poslao je jutros uredu gradonačelnika Ante Županovića neopozivu ostavku na tu dužnost, potvrdio je šibenski dogradonačelnik Petar Baranović.

Zlatović je ostavku poslao poštom, a o njoj još trebaju raspravljati Kazališno vijeće te šibensko Gradsko vijeće.

Dogradonačelnik Baranović navodi kako Zlatovićeva ostavka gradske čelnike i koaliciju SDP-HNS nije iznenadila budući da je ravnatelj tu mogućnost već najavljivao preko medija.

"Svoje razloge za ostavku vrlo je šturo objasnio", izjavio je kratko za Hinu Baranović ne navodeći koji su to razlozi. Po redovitome postupku, u prosincu je ionako predviđeno raspisivanje novog natječaja za izbor ravnatelja šibenskoga HNK, rekao je i dodao da će Kazališno vijeće u međuvremenu imenovati nekoga kvalificiranog iz tog kazališta za obnašatelja dužnosti ravnatelja.

Dragan Zlatović nije se javljao na telefonske pozive kako bi objasnio svoju ostavku.

Inače, Zlatović je na čelu šibenskoga kazališta gotovo 15 godina. Za njegova mandata to je kazalište postalo HNK, a krenulo je i sa samostalnom produkcijom.

U posljednje vrijeme ravnatelj Zlatović nekoliko je puta u medijima isticao kako se ne slaže s vladajućom koalicijom SDP-om i HNS-om zbog, po njegovu mišljenju, njegove političke pripadnosti HDZ-u.

(Hina) xjdev ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙