FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 26. studenoga 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju u Slavoniji i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te na dionicama autocesta: A 1 od Zagreba do Karlovac i od Gospića do tunela Sveti Rok, A 3 Bregana-Lipovac, A 4 Zagreb-Goričan i A 6 Rijeka-Zagreb, na vijaduktu Severinske Drage. Zbog najavljena snijega u gorju vozače se posjeća da na put ne kreću bez zimske opreme. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Naizmjence se vozi na Jadranskoj magistrali (D 8), preko Šibenskog mosta. Za sav promet zatvorena je cesta D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 17. prosinca, zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno povremeno s kišom, u unutrašnjosti i snijegom. Prijepodne snijega će biti samo u gorju, uz stvaranje snježnog pokrivača, a poslijepodne i ponegdje u nizinama unutrašnjosti pa i u okolici Rijeke. Ujutro u kopnenom području magla. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Na Jadranu umjereno i jako jugo i jugozapadnjak, na sjeveru mjestimice sjeverozapadnjak i bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 2 do 8, u gorju malo niža, a na Jadranu između 9 i 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙