FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HNS partner za sportski centar u Lepoglavi

Autor: nkal
VARAŽDIN, 25. studenog 2010. (Hina) - U Lepoglavi je danas potpisano pismo namjere o partnerstvu Hrvatskog nogometnog saveza i Grada Lepoglave u projektu "HNS Grassroots centar", vrijednog više od tri milijuna eura.

Nakon što je predstavljen idejni projekt "HNS Grassroots centra Lepoglava", gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić i glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić potpisali su pismo namjere o partnerstvu u jedinom takvom projektu u Hrvatskoj. Riječ je o kampu za pripremu sportaša, prije svega nogometnih skupina koje se ne bave profesionalnim nogometom, već nogometom na najširoj osnovi kao što su mladi, žene, invalidi, veterani te mlađe uzrasne kategorije na razini lokalnih, regionalnih i nacionalnih selekcija.

Projekt su pokrenuli Grad Lepoglava i Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave na lokaciji postojećeg Sportsko-rekreacijskog centra s tri nogometna igrališta, drugim sportskim terenima i objektom od 2.100 četvornih metara, sadašnje vrijednost oko dva i pol milijuna eura. Za adaptaciju i dogradnju postojećeg objekta u hotel s tri zvjezdice sa 64 ležaja, uz kuglanu i kompleks vanjskih i zatvorenih bazena, potrebno je uložiti dodatnih 3 milijuna eura. Gradonačelnik Lepoglave najavio je kandidiranje projekta za sredstva iz europskih fondova. Po završetku, Centar bi pokrivao potrebe svih kategorija "grassroots" nogometa u Hrvatskoj, ali i država u ovom dijelu Europe.

(Hina) xnkal yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙