FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 24. studenoga

Autor: ikut
ZAGREB, 24. studenoga 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 24. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Srbijanski predsjednik Boris Tadić dolazi u dvodnevni službeni posjet Hrvatskoj. Prvog dana posjeta Tadić će se sastati sa svojim domaćinom, hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, koji će mu prirediti svečani doček u Uredu predsjednika RH. Nakon toga slijede razgovori dvojice predsjednika u četiri oka a kasnije će im se pridružiti izaslanstva dviju država. (Svečani doček u 10,30 sati, a izjave za novinare u 12,10 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Hrvatska premijerka Jadranka Kosor sastat će se sa srbijanskim predsjednikom Borisom Tadićem (13 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2). Nakon susreta predviđene su izjave za medije.

ZAGREB - Srbijanski predsjednik Boris Tadić sastat će se s predsjednikom Hrvatskog sabora Lukom Bebićem (15 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Dodjela najviših državnih nagrada za područje športa "Franjo Bučar" u zgradi Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (Donje Svetice 38 13 sati).

ZAGREB - Nastavak 20. sjednice Hrvatskog sabora, a zasjedanje će početi raspravom o izvješću o provođenju Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina, kao i o utrošku sredstava za tu svrhu iz državnog proračuna za 2009. godinu. U izvješću se navodi kako je za provodenje Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina u 2009. izdvojeno nešto više od 157 milijuna, što je više za oko milijun kuna nego u 2008. čime se pokazuje napredak u ostvarivanju prava pripadnika nacionalnih manjina. (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne: Uroš Andrić

Poslijepodne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙