FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 23. studenoga

Autor: ikut
ZAGREB, 23. studenoga 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 23. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Hrvatski sabor će raspraviti amandmane na vladin prijedlog državnog proračuna za 2011., a potom i glasovati o proračunu. Predloženim državnim proračunom za iduću godinu Vlada predviđa prihode od 107,4 milijarde kuna i rashode od 122,3 milijarde kuna, uz deficit od 14,9 milijarda kuna. (10 sati, Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - Ministri poljoprivrede jugoistočne Europe u Zagrebu će održati godišnji radni sastanak na kojem će raspravljati o jačanju regionalne suradnje u području poljoprivrede i regionalnog razvoja. Ministri i predstavnici ministarstava poljoprivrede zemalja jugoistočne Europe, službeno imenovani predstavnici u Stalnoj radnoj skupini za regionalni ruralni razvoj (SWG) te predstavnici Europske komisije i međunarodnih organizacija tom će prigodom raspravljati o zajedničkoj poljoprivrednoj politici Europske unije nakon 2013. i utjecaju na poljoprivredu i ruralni razvoj u zemljama jugoistočne Europe, daljnjim reformama poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja te daljnjim koracima u jačanju regionalne suradnje u području poljoprivrede i ruralnog razvoja unutar okvira SWG-a. Svečanost otvorenja skupa bit će otvorena za medije, nakon toga će se održati radni dio koji je zatvoren za javnost, a po završetku radnog dijela najavljene su izjave za medije (10,00 sati, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - U povodu otvaranja Dana Marije Jurić Zagorke, koji će se održati od 23. do 27. studenoga, organizatori će održati konferenciju za novinare u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke na Dolcu 8 (11 sati).

ZAGREB - U knjižnici i čitaonici "Bogdan Ogrizović" bit će predstavljena biografija o Ivi Pukaniću autora Dražena Stjepandića. O knjizi će govoriti, kako je najavljeno, Stjepan Mesić, Jasna Babić i drugi (16,30 sati, Preradovićeva 5).

ZAGREB - Prva utakmica četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Osijeka (17 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne: Uroš Andrić

Poslijepodne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙