FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladost - Partizan 10-8 (šira verzija)

Autor: adrp
ZAGREB, 14. studenog 2010. (Hina) - U susretu 1. kola skupine C Eurolige za vaterpoliste Mladost je na bazenu na savi svladala Partizan sa 10-8 (5-1, 2-1, 3-4, 0-2). Susret je odigran na bazenu Mladosti na Savi, a sudili su pred 1.600 gledatelja Kiszelly iz Mađarske i Naumov iz Rusije.

U 2. kolu Mladost će igrati 1. prosinca na gostovanju protiv Olympiakosa.

MLADOST: Marcelić, Vukičević, Pavičić, Letica 1, Petković 2, Živković 1, Udovičić 1, Karač, Muslim 2, Hinić, Buljubašić 2, Pavić, Lončar 1.

PARTIZAN: Soro, Chatzitheodorou, Rađen 2, Korolija, Pjetlović, Prleinović 1, Radović 1, Avramović, Ćuk 1, Mitrović 1, Vujasinović 2, Živojinović.

PETERCI: Mladost 0, Partizan 0.

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Mladost 12 (7), Partizan 17 (6).

Vaterpolisti Mladosti odlično su ušli u susret protiv Partizana, nakon prve četvrtine imali su prednost od 5-1, a na polovici susreta bilo je 7-2. U trećoj četvrtini prednost Mladosti smanjena je na četiri gola, a u samoj završnici Partizan je čak i zaprijetio preokretom. U posljednje dvije minute gosti iz Beograda imali su nekoliko napada iz kojih su mogli smanjiti na samo gol razlike, ali Mladost se uspjela obraniti ponajprije zahvaljujući odličnom Paviću na vratima.

(Hina) xad yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙