FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 10. studenog

Autor: uand
ZAGREB, 10. studenog 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 10. studenog, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Hrvatski sabor zasjedanje nastavlja raspravom o Izvješću o radu državnih odvjetništava za 2009., koje bi pred zastupnicima trebao predstaviti glavni državni odvjetnik Mladen Bajić. Prije rasprave o izvješću o radu državnih odvjetništava, zastupnici bi trebali dovršiti prošloga tjedna započetu raspravu o izvješću pučkog pravobranitelja o pojavama diskriminacije u 2009. godini (9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

OPATIJA - "Izlazak iz recesije ili daljnja stagnacija", tema je ovogodišnjeg 18. savjetovanje Hrvatskog društva ekonomista "Ekonomska politika Hrvatske u 2011.". Tradicionalno trodnevno savjetovanje o aktualnim ekonomskim kretanjima i mjerama ekonomske politike za naredno razdoblje u Opatiji će okupiti brojne ekonomiste, predstavnike izvršne vlasti i gospodarstvenike. Savjetovanje se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića koji će se, kako je najavljeno, biti nazočan otvorenju skupa i tom se prigodom obratiti sudionicima, a o ekonomskoj politici Vlade RH govorit će premijerka Jadranka Kosor. Na skupu, koji se održava do 12. studenoga, bit će riječi i o investicijama i rastu gospodarstva te investicijama i poduzećima (9,30 sati, Grand Hotel Adriatic, Ulica Maršala Tita 200).

ZAGREB - Konferencija za novinare Paula Vandorena, šefa Delegacije EU-a u Hrvatskoj u povodu objavljivanja Izvješća o napretku Hrvatske u približavanju Europskoj uniji (12 sati, Informacijski centar EU-a, Trg žrtava fašizma 6).

ZAGREB - Svečana konferencija povodom punopravnog sudjelovanja Hrvatske u Programu za cjeloživotno učenje i programu "Mladi na djelu", u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa te Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, a uz potporu Europske komisije. Skupu će, među ostalim, nazočiti i ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs, ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić te predstavnici Europske komisije (10 sati, hotel Westin).

ZAGREB - Otvorenje 33. međunarodnog sajma knjiga i učila - Interlibera, koji će trajati do 14. studenoga. Tijekom pet dana sajma knjige će izlagati 250 nakladnika iz osam zemalja (11 sati, Zagrebački velesajam, Paviljon IV).

ZAGREB - Prva utakmica četvrtfinala hrvatskog nogometnog Kupa između Zagreba i Slaven Belupa (17 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina)xua ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙