FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 9. studenog

Autor: uand
ZAGREB, 9. studenog 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 9. studenog, koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Ivo Josipović prisustvovat će Danima otvorenih vrata na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje će se obratiti nazočnima (11 sati, Trg J. F. Kennedyja 6).

ZAGREB - Odbor za zakonodavstvo Hrvatskog sabora raspravit će na sjednici, među ostalim, prijedlog izmjene Deklaracije o temeljnim načelima pregovora za punopravno članstvo RH u Europskoj uniji, po kojoj bi se referendum proveo tek nakon potpisivanja pristupnog ugovora (11 sati, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor sastat će se s regionalnim direktorom Svjetske banke za srednju Europu i baltičke zemlje Peterom Harroldom. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, a iz Vlade najavljuju da će o sastanku izvijestiti u priopćenju (15,00 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor sastat će se sa šefom Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj Paulom Vandorenom u 17.30 sati (Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare HSLS-a predsjednik stranke Darinko Kosor i glavni ekonomski strateg Josip Budimir govorit će na temu: "Treba li Hrvatskoj uz ovakvu Vladu angažman MMF-a" (10,30 sati, Zrinski trg 17).

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorit će CLIP - Mađunarodnu konferenciju mreže gradova za jedinstvene lokalne politike prema migrantima, koja prikuplja i analizira inovativne politike i njihovu primjenu na lokalnoj razini u više od 30 europskih gradova (9 sati, Starogradska vijećnica, Ćirilometodska 5).

ZAGREB - Nekoliko sindikata koji djeluju u poduzećima HŽ Infrastruktura i HŽ Cargo prosvjedovat će zbog nepoštivanja i grubog kršenja Zakona o zaštiti na radu od strane uprava HŽ Infrastrukture i HŽ Carga što za posljedicu, kako ističu, ima višegodišnju neisporuku zaštitne i službene odjeće i obuće. Okupljanje članova sindikata i formiranje prosvjedne povorke je u 10,00 sati na platou V perona Glavnog kolodvora odakle će se uputiti pred zgradu direkcije HŽ Holdinga, a nakon iskazivanja nezadovoljstva prosvjednici će se uputiti do zgrade Ministrstva mora, prometa i infrastrukture kako bi resornog ministra Božidara Kalmetu upoznali s problemima za koje traže rješenje. Prije prosvjeda održat će se konferencija za novinare (9,30 sati, pored muzejske lokomotive na Glavnom kolodvoru, Trg kralja Tomislava 12).

ZAGREB - Doček hrvatske veslačke reprezentacije nakon SP u Novom Zelandu na kojem četverac na pariće osvojio zlato. Prilikom dočeka u VIP salonu Zračne luke Zagreb bit će konferencija za novinare (Zračna luka Zagreb, 12.25 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će skijašice Ana Jelušić i Tea Palić govoriti o očekivanjima na predstojećim utrkama Svjetskog kupa u Leviju i Aspenu (hotel Westin, 11 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina)xua ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙