FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu se održava kongres dentalne medicine

Autor: tmar
ZAGREB, 5. studenog 2010. (Hina) - Oko 600 liječnika dentalne medicine i dentalnih tehničara iz Hrvatske i regije okupilo se danas u Zagrebu na Petom hrvatskom međunarodnom Quintessence kongresu na kojemu će se upoznati s najnovijim kirurškim, paradontološkim i rekonstruktivnim metodama dentalne terapije.

Dvodnevni kongres otvorio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je izrazio zadovoljstvo što je Zagreb peti puta domaćin i središte stomatološke misli u regiji.

Na skupu, kojemu je pokrovitelj Grad Zagreb, predavanja će održati profesori s renomiranim europskih sveučilišta i poliklinika te doktori dentalne medicine s dugogodišnjom privatnom praksom

Dekan zagrebačkog Stomatološkog fakulteta Dragutin Komar kazao je kako je kongres uspostavio nove temelje edukacije u dentalnoj medicini u ovoj regiji o čemu svjedoči i velik broj sudionika.

U ime suorganizatora Hrvatske komore dentalne medicine, zamjenik predsjednika Pavel Koblar istaknuo je kako prošla godina nije bila lagana za stomatologe kada je riječ o cijenama usluga i pregovorima o njima s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje jer, naglasio je, cijene rastu a položaj struke postaje sve teži.

Kongres se održava u hotelu Westin u organizaciji tvrtki Media ogled i Quintessence Verlags iz Berlina te Hrvatske komore dentalne medicine, a popraćen je bogatom izložbom dentalne opreme i proizvoda.

(Hina) xmt yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙